Nederlands - Inloggen
 

Vogel websiteontwikkeling

Welkom bij Vogel webontwikkeling. Vogel webontwikkeling maakt professionele websites voor kleine bedrijven en particulieren. Door de kleinschalige organisatiestructuur binnen ons bedrijf kunnen we bijzonder adequaat inspringen op de individuele wensen van onze klanten. Vogel is niet alleen goed in het maken van websites, maar denkt ook met u mee.

Van idee tot site

Vogel webontwikkeling is gespecialiseerd in het maken van websites voor kleine bedrijven en verenigingen. Maar ook als particulier kunnen wij u van dienst zijn met een webapplicatie op maat. Wij zijn flexibel en kunnen, in samenspraak met u, zeer veel doen. U kunt altijd contact opnemen en vrijblijvend vragen naar de mogelijkheden. Wanneer u met uw idee naar ons toekomt, zullen wij. Bovendien is het voor ons erg nuttig om ons in uw organisatie te verdiepen. Een website is vaak een eerste indruk van een bedrijf of organisatie en daarom is het belangrijk dat het profiel van de website strookt met uw bedrijfsprofiel. Vervolgens zullen we concepten ontwikkelen voor een mogelijke website en kunt u aangeven wat uw wensen zijn. De website kan nu ontwikkeld worden. Afhankelijk van het doel van de website zullen er databases aangemaakt worden. Het spreekt voor zich dat een website bij ons geen massaproduct is, maar maatwerk en alles dus in samenspraak met u gebeurt.

Wat zijn de mogelijkheden?

Een website bestaat grofweg it een grafische schil, de inhoud en de programmatuur.
Vogel webontwikkeling kan voor de gehele inhoud verzorgen
Vogel webontwikkeling kan, al naar gelang het doel van de website en uw wensen, verschillende technieken gebruiken voor uw website. Voor een eenvoudige grafische website kunnen alleen met HTML en CSS al goede resultaten bereikt worden. In het algemeen zal, vooral wanneer u een meer dynamische website wenst, scripting nodig zijn.
Wij beheersen verschillende programmeertalen, waaronder PHP en JavaScript. In combinatie met SQL datbases kunnen we een dynamische webapplicaties maken. Wij hebben ook ervaring met het maken van content managment systemen, waarmee u gemakkelijk inhoud van webpagina's kunt wijzigen en toevoegen.

 
 

www.legov.nl | Last changed on 3 januari 2021 | Contact